top of page

LÕIMETOA ERI: Lõimeleeri virtuaalne kokkutulek 06.02.2021

Tervitused lumisest Tääksist!

Eelmisel aastal hakkasime lisaks Lõimeleeri suvelaagritele läbi viima ka virtuaalseid Lõimetoa üritusi, kus Eesti lapsed üle ilma saavad kokku tulla ja toredaid tegevusi teha, suhelda. Sel korral on meil toimumas Lõimetoa eriline episood: Lõimeleeri virtuaalne kokkutulek ning sooviksime kutsuda osalema!




​Lõimeleeri veebikokkutulek toimub: 6. veebruaril 2021 kell 17.00-18.00 (Eesti aja järgi) Zoomis ja üritus on täiesti tasuta!

Toome esimest korda kokku lõimeleerlased läbi aegade! Oled osalenud laagris 2015. aastal või hiljem? Ühe korra või mitu korda? Siis tule Lõimeleeri kokkutulekule! Või polegi veel laagrisse jõudnud, aga väga tahaks? Ka siis oled kokkutulekule meiega tutvuma oodatud! Või on sul sõber, kes võiks Sinuga sel suvel Lõimeleeri laagrisse tulla? Võta tema ka kokkutulekule kaasa!

Kokkutulekul kohtume taas laagrist tuttavate Iti ja Tiinaga, kellega koos saame meenutada toredaid laagripäevi ja mõne laagrimängu ka läbi teha. Ja miks mitte kasutada kokkutulekul võimalust ammuste sõpradega kokku leppida laagrivahetus, milles 2021. aasta suvel ühiselt osaleda!

Selleks, et kohtumine saaks veelgi lõbusam, saada meile registreerimise lehel mõni oma parimatest laagrimälestustest lühikese jutu, piltide, video, TikToki või hoopis meemina! NB! Vajalik eelregistreerumine 5. veebruariks: https://forms.gle/Sn8cDbcpsoDq1YMr9


Osalemiseks on vaja kaamera ja mikrofoniga arvutit või nutiseadet. Võimalusel Kahooti mängus mugavamalt osalemiseks ka telefon või tahvelarvuti.


Jooksvat lisainfot leiab meie lehelt Facebookist ja Instagrammist :)

Uskuge meid, see saab olema supervahva üritus! Ootame osalema!


39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page